Revolabs Executive Elite

Revolabs Executive Elite 4 og 8 kanals system med trådløse mikrofoner er en av de nyeste seriene til Revolabs for lydsystemer til styrerom, samhandlingsrom, klasserom, rettsaler og kirker. Lydsystemet er bygget for å kunne plasseres i områder hvor det er behov for et stort antall mikrofoner samtidig som det skal være enkelt å bruke, enkelt å installere og enkelt å styre i ettertid.

Systemet er Crestron Sertifisert og anbefalt av noen av verdens største organisasjoner.

 

I Executive Elite løsningen blir den eksterne antennemottakerenheten separert fra DSPen. De eksterne antennemottakeren og DSP-enhetene er koblet til via en standard CAT5e eller CAT6-kabel som støtter Power over 

Ethernet (PoE) og muliggjør forenklet distribusjon eller installasjon på rommet. Uansett tak eller veggmontert, kan den eksterne antennemottakerenheten plasseres i rommet der de trådløse mikrofonene er plassert uavhengig av plasseringen av mottakerbase DSP-enheten. Revolabs Executive Elite systemer støtter opp til fire eller åtte mikrofoner. Revolabs synkroniseringsteknologi gjør at mottakere i relativ nærhet til hverandre kan synkronisere, slik at det blir mulig å distribuere flere Revolabs Executive Elite mottakere for å optimalisere de tilgjengelige lydkanalene. Ved å justere lydinnstillinger kan brukere bruke opptil 76 eller flere mikrofoner i et og samme rom.

I Executive Elite løsningen blir den eksterne antennemottakerenheten separert fra DSPen. De eksterne antennemottakeren og DSP-enhetene er koblet til via en standard CAT5e eller CAT6-kabel som støtter Power over Ethernet (PoE) og muliggjør forenklet distribusjon eller installasjon på rommet. Uansett tak eller veggmontert, kan den eksterne antennemottakerenheten plasseres i rommet der de trådløse mikrofonene er plassert uavhengig av plasseringen av mottakerbase DSP-enheten. Revolabs Executive Elite systemer støtter opp til fire eller åtte mikrofoner. Revolabs synkroniseringsteknologi gjør at mottakere i relativ nærhet til hverandre kan synkronisere, slik at det blir mulig å distribuere flere Revolabs Executive Elite mottakere for å optimalisere de tilgjengelige lydkanalene. Ved å justere lydinnstillinger kan brukere bruke opptil 76 eller flere mikrofoner i et og samme rom.

Mikrofon tilkoblinger og alternativer

Executive Elite mottakeren parrer utelukkende med hele pakken av Revolabs Executive Elite kablede og trådløse mikrofoner og adaptere. Serien inkluderer omni retningsbestemt, retningsbestemt, gooseneck (6-tommers og 12-tommers variasjoner), og bærbare mikrofoner samt XLR- og TA4 (mini XLR) -adaptere. Mikrofoner og adaptere kan blandes og tilpasses etter brukerens krav. Revolabs Executive Elite mikrofonene introduserer nye og forbedrede lydstyringsfunksjoner som muliggjør betydelig forbedret lydopptak, forbedret signal / støyforhold og utvidet digital signalkommunikasjon over den trådløse koblingen. Kombinert med Revolabs “Designed for Speech” -teknologi, tilbyr Executive Elite mikrofonene lyd av høyeste kvalitet for alle kommunikasjonsapplikasjoner.

Enkelt i bruk

Best av alt, Executive Elite ™ mikrofonene er ekstremt enkle å bruke. Deltakere fjerner bare mikrofonen fra laderen, slår på mikrofonen og begynner å snakke. Uansett om det er i et styrerom, samhandlingsrom, klasserom, auditorium, kirke, kringkastingsprogram eller annet bedriftsmiljø, gir Revolabs Executive Elite muligheten for enkel kvalitets lyd via en fleksibel trådløs løsning som kan tilpasses alle dagens komplekse kommunikasjonskrav.

For økt fleksibilitet tillater Executive Elite Crossover-adapteret muligheten for en bordmikrofon, og samtidig et kablet alternativ til de trådløse mikrofonene. Adapteret leveres med muligheter for permanent plassering av mikrofonen eller beholde de som flyttbare mikrofoner.

Fjernstyring og integrasjon

Revolabs Executive Elite byr på både lokal og ekstern systemadministrasjon. DSP-enhetens grunnskjerm gir administratorer informasjon om mikrofonstatus, lyd- og radiosignalstyrke og systemytelse. Det nettbaserte grensesnittet tillater både installatører og systemadministratorer å administrere systemet ved å koble direkte til DSP. De forbedrede integreringsfunksjonene som støtter tredjeparts romkontrollsystemer, gjør det mulig å håndtere lydadferdene i rommet fra en enkelt konsoll.