Våre produsenter

Hallresearchlogo

Hall Research

Hall Research er en leder innen design og produksjon av innovative Video over CATx, Matrix Switchers, Scalers og automasjons produkter innen AV. Som selskapet som revolusjonerte Video over CAT5 med deres Mini-CAT produkter har Hall Research blitt viden kjent for deres innovative produkter. Deres produkter er brukt i alle store industrier og i tusenvis av installasjoner over hele verden.

Selskapet er lokalisert i California og har mesteparten av produksjon sin der. 

Inogeni Logo

Inogeni

Inogeni er et kanadisk selskap som har spesialisert seg på å få videokilder over på USB. Dette er noe de har, er svært dyktige på og har blitt en av verdens største innen området. De er ofte preferert blant gamere pga. deres støtte for 4K.

I den senere tiden har Ingoeni lansert løsninger som kobler sammen all AV i klasserommet, møterommet eller i andre krevende situasjoner. Dette gjør de på en enkel måte uten at det går ut over brukervennligheten

Konftel Logo

Konftel

Konftel ble startet i 1988, og var de første til å utvikle en dedikert konferansetelefon. Etter oppstart tok det ikke lang tid før andre fulgte etter, men Konftel har over tiden beholdt sin posisjon som markedsledende på området. 

I 2019 gjorde Konftel møteromsløsningene sine komplette ved å utvikle kamera og skjermdelings løsning. Noe som gjør Konftel sine produkter til markedets mest fleksible møteromsløsning

Lumens Logo Riktig

Lumens

Lumens Digital Optics Inc er eid av Pegatron og Asus. Et verdens ledende produsenter av elektronikk til en hel hær av forskjellige merkevarer. Lumens er en av lederne innen optiske produkter. De tilbyr dokument kamera, PTZ kamera, og en rekke andre kamera relaterte ting. 

Selskapet har hovedkvarter i Taiwan. Med produksjon i både Taiwan og Kina. Lumens har kontor i 44 land i verden.

Phoenix Logo

Phoenix Audio Technologies

Phoenix Audio Technologies ble startet i 2004 og er en innovatør innen audio kommunikasjons løsninger for VoIP, videokonferanse, opplæring og streaming. 

De utvikler og produserer mikrofoner, konferansetelefoner, audio miksere, software, PCI produkter og andre audio tilbehør som forbedrer eksisterende audio enheter. 

Spectralink Uten Bakgrunn

Spectralink

Spectralink er den eneste produsenten i vår portefølje som ikke har noe med møterom/auditorium å gjøre. Selskapet ble startet i Boulder, Colorado i 1990 når selskapet fant opp den første mobile enheten laget for et spesifikt behov. Deres løsninger er nå den mest brukte i industrien og de har utvidet til å ha kontorer i Boulder, Bracknell, Storbritania og Danmark. 

Selskapet er veldig store på mobil telefoni til helse sektoren.

Website Brand Page Vaddio Logo

Vaddio

Vaddio er en global produsent av PTZ kameraer, profesjonell AV løsninger og komplette UC kommunikasjons løsninger for både PC og tradisjonelle videokonferanse markedet. Med industri ledende garantier, et-års forhånds erstattninger og teknisk ekspertise, har du hele Vaddio teamet stående bak deg på alle prosjektene dine. 

Deres ønske om å være preferert teknologisk partner for integratører vises i alle deres produkter. 

Yealink

Yealink

Yealink er en global leder innen innovative kommunikasjonsløsninger som ble startet i 2001. Yealink har med fokus på forskning og utvikling bygget opp en produktbase som strekker seg fra headset og telefoni, helt til videokonferanse for møterom og klasserom. 

I 2015 ble Yealink en strategisk partner med Microsoft og er en av de få som får levere sertifiserte Microsoft Teams løsninger for headset, telefoni og videokonferanse. Yealink er representert i over 140 land og de er rangert som nummer en innen SIP telefon markedet. 

Artboard 1

Legamaster Vivitek

Igjennom en partner i Norge så leverer vi Legamaster og Vivitek produkter.

Legamaster har i over 60 år vært ledende i utviklingen av kommunikasjons teknologi. De fokuserer på ergonomi, lang levetid, innovasjon, kvalitet og funksjonell godt designede produkter. 

Vivitek er en ledende produsent av projektorer og skjermer. Selskapet bruker siste innovasjoner tilgjengelig og har produkter for alt fra hjemme til store auditorium.

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.
Rull til toppen