Om oss

Aviny AS har en visjon om å gjøre AV så enkelt som mulig for alle, det være sluttkunder, forhandlere og oss selv. Et møte, en forelesning, et telefonmøte skal kunne tas på strak arm, uten vanskelige «prosedyrer» for å koble seg til det Audio Visuelle utstyret i møterommet, auditorium og klasserommet.

Dette skal vi gjøre med å tilby noen av de beste løsningene som finnes og passe på at disse passer helhetlig sammen for et uniformt brukergrensesnitt.

De Audio og Visuelle løsningene som vi tilbyr skal også være plattform uavhengige slik at de er tilpasset dagens behov, samt behov som måtte komme de neste årene.

Dette gjør vi ved å tilby produkter fra verdensledende produsenter som Konftel, Lumens, Hall Research, Ingoeni, Vaddio, Yealink, Spectralink og en rekke andre.

Aviny AS ble startet i 2014 som et investeringsselskap rettet mot oppstarts bedrifter og eiendom. Per i dag har selskapet i tillegg til distribusjon av AV produkter også andeler i Gendiet AS og Opulence UK Ltd som driver med eiendoms utvikling.

Hovedkontoret ligger på Fornebu i Oslo hvor også lager og logistikk for Aviny Distribution ligger.

Vår adresse

Aviny AS
Rolfsbuktveien 17
1364 Fornebu

Telefon: 4000 0784

Kontakt oss

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.
Rull til toppen