Revolabs FLX UC1500

Revolabs UC1500 er enheten du ønsker å bruke når det er Skype for Business, privat Skype eller annen Microsoft programvare som skal brukes i møterommet. Denne enheten støtter også SIP som kan mikses med USB strømmen til PC. Enheten er veldig kraftig, gir krystallklar lyd selv med mange personer til stedet. Revolabs er eid av Yamaha og mye av teknologien i Revolabs UC1500 stammer fra Yamaha sin erfaring innen høyttaler og mikrofon teknologi.

Varenummer: 10-FLXUC1500 Kategori: Stikkord: , , , Brand:

Beskrivelse

Fra skrivebordet til de større møterommene. God lyd er det viktigste i et hvert møte. Revolabs UC serie er akkurat det, god lyd. UC1500 bruker Yamaha teknologi for å få ordentlig lyd av dens to høyttalere, samt at enheten er utstyrt med 4 retningsbestemte mikrofoner slik at lyd i 360 grader blir plukket opp. Til forskjell fra andre enheter fra andre leverandører så krever UC1500 mer strøm enn hva USB porten kan levere. Grunnen til dette er at høyttaler elementene, de kraftige mikrofonene og Yamaha lydprosessering teknologi inkludert krever litt ordentlig med kraft.

Revolabs UC1500 vil settes som standard i Windows operativsystemer, dette inkluderer selvfølgelig Skype, Skype for Business, Lync og annen Microsoft programvare. Enheten bruker Windows egne drivere noe som gjør at enheten er bakover kompatibel til eldre operativ systemer. Enheten fungerer også rett ut av esken med Apple Mac OS og Linux.

Dette er en audio løsning for ethvert møterom, den bør prøves og vi er mer enn glade i å demonstrere kraften i UC1500.  Dette er UC-seriens modell med IP telefoni. I tillegg er det mulig å få din logo i midten av enheten, eller kanskje du ønsker hvit farge. Snakk med oss om dine behov.

Se videoen for å se hvordan Revolabs UC1500 gjør video konferanser og Skype enkelt!

Egenskaper

  • Optimalisert lyd i ditt møterom – over USB eller SIP
  • USB tilkobling som passer til både Windows, Mac og LInux – i Windows settes enheten som standard
  • SIP tilkobling som støtter alle vanlige SIP protokoller og provisjonering
  • 4 kraftige mikrofoner sikrer krystallklart opptak av lyd fra alle i møterommet uten bruk av ekstra mikrofoner

Manualer / Nedlastninger

UC1000 and UC1500 compability UC applications and SIP PBX Systems – Engelsk

UC1000 og UC1500 intregration guide – Engelsk

Software

UC Device Manager Windows – .zip fil
UC Device Manager Mac – .zip fil
UC Device Manager Chrome – .zip fil
Provisjonerings software

Firmware

UC1000 Firmware files
UC1000 Firmware – READ ME

Support

Behøver du hjelp med dette produktet kan du ta kontakt med oss:

 

Du liker kanskje også…