Revolabs Dual Channel system for videokonferanse

Revolabs Dual Channel system for videokonferanse er en enkel enhet som du kobler trådløse mikrofoner til. Det finnes 365 graders og retnings bestemte mikrofoner, pluss personlig mikrofon samt XLR adapter til systemet. Systemet har i utgangspunktet 3,5mm jack inn og ut. Toveis audio gjør at du kan høre på andre deltakere samtidig som du bruker mikrofonene.

Det finnes i tillegg USB adapter til systemet slik at du kan bruke det opp mot din PC og Mac – i stedet for direkte på ditt videokonferansesystem eller opptaksløsning for klasserommet.

Varenummer: 04-HDDUALEU-NM Kategori: Stikkord: , Brand:

Beskrivelse

Revolabs Dual Channel er et trådløst system som støtter to trådløs mikrofon om gangen. Leverer krystallklar lyd kvalitet og er svært liten i størrelse. Ideell løsning for mobile videokonferansesystem på tralle, eller andre mobile løsninger som bordkonfigurasjon som kan forandres.

Løsningen er designet slik at det fjerner behovet for kabling til møtebordet samtidig som det er enkelt å sette opp selv for uerfarne brukere. Systemet er designet slik at det er enkelt å integrere i din videokonferanseløsning, denne HD-lydløsningen er klar til å brukes rett ut av esken.

  • Kompakt design – Perfekt for mobile videokonferanseløsninger og andre mobile løsninger. Samtidig som det reduserer behovet for å ha kabling og enheter på bordet.
  • Trådløst – Fjern rotet med kabler i små møterom.
  • Krystall klar audio – To trådløse mikrofoner gir en utrolig bra HD lydopplevelse i små møterom.
  • Ingen GSM forstyrrelser – Revolabs mikrofoner plukker ikke opp støy fra GSM enheter som mobiltelefoner.
  • Komplett kontroll – Kontroller innstillinger som output, line-level og mikrofon level.
  • Ladbart – Spar penger på daglig batteri bytting og de plagsomme batteri pakkene. Mikrofonene lades enkelt opp i medfølgende ladeplate.
  • Sikekrhet – 128-bits kryptering slik at ingen kan høre på signalet som blir sent mellom mikrofon og base stasjon. Perfekt for Politi og andre organisasjoner hvor sikkerhet er veldig viktig.
  • Fleksibilitet – Du kan mikse og match riktig mikrofon til riktig tid – slik at du får en riktig god opplevelse i bruk av audio utstyret. Å parre annen mikrofon tar noen sekunder slik at det kan gjøres raskt før utstyret skal brukes.
  • Versalitet – Toveis audio gjør at du kan høre på lyden via et headset med 2,5mm jack rett fra mikrofon.
  • 2 års garanti,

Manualer / Nedlastninger

Revolabs Single og Dual Channel datablad – engelsk

Revolabs Single og Dual Channel instruksjonskort – engelsk

Revolabs Single og Dual Channel Bruker og setup guide – engelsk

Revolabs Hybrid mikrofon bruker guide – engelsk

Revolabs setup guides – Lifesize, Polycom, Sony og Cisco – ekstern side

Revolabs Single og Dual Channel Firmware oppgradering – ekstern side

Revolabs kontroll panel software – ekstern side

Revolabs Dect Monitor Software – .zip fil