Revolabs Xtag trådløst USB mikrofon system

Revolabs Xtag består av en personlig trådløs mikrofon som plaseres i skjorte kragen. Det er trådløs forbindelse (Dect) til en basestasjon med USB tilkobling for PC. Perfekt for alle som behøver å få mikrofonlyd inn til PCen sin – i forbindelse med foredrag, seminar eller bruk i klasserommet.

Varenummer: 04-DSKYSEU-D Kategorier: , Stikkord: , , Brand:

Beskrivelse

Er du lei av å være bundet til arbeidsplassen din når du skal ta opp et webinar eller delta i et nettmøte? Med Revolabs Xtag så får du friheten til å ta din profesjonelle mikrofonløsning med deg til et stille område slik at du kan arbeide uforstyrret. Designet for bruk med Windows og Mac brukere uten behov for å bruke headset eller store batteripakker på hoften.

Kombinert mottaker og sender funksjon i en enkel og stilig enhet. Revolabs Xtag kobles bare enkelt til USB porten på PCen din. Enhten vil installeres automatisk på sekunder uten at du må gjøre noe selv.

Hele Revolabs Xtag systemet består av en mikrofon som settes i kragen din, ladebase som også fungere som mottaker, øreplugg med volum kontroll og et halskjede slik alt kan henge lett rundt halsen din.

  • Fleksibilitet – Øreplugg gjør at systemet ikke bare er en mikrofon men vil fungere som mikrofon og headset
  • Kom i gang enkelt – Drivere installeres automatisk på noen sekunder
  • Enkelhet – lades igjennom USB port – ingen behov for ekstern strømforsyning
  • Krystall klar audio – la andre høre hvert ord du sier
  • Ingen GSM forstyrrelser – Revolabs trødløse mikrofoner blir ikke forstyrret av GSM støy fra andre elektroniske enheter
  • Sikkerhet – 128-bits kryptering for samsvar med HIPAA
  • Friheten med trådløshet – Kutt kabelen og vær fri med total mobilitet under Skype møter, andre videokonferanse møter, opptak til bloggen din eller bare når du vil diktere noe. Du bestemmer.
  • 2 års garanti på produktet

Manualer / Nedlastninger

Revolabs Xtag datablad – engelsk

Revolabs Xtag manual – engelsk

Revolabs Xtag spesifikasjon – engelsk