Komplett Store møterom

Komplett pakke for store møterom, klasserom og små auditorium. Alt over 1 USB kabel! Meget fleksibelt med trådløse mikrofoner – det kan velges mellom omnidirektonale, retningsbestemte, mygger og XLR adaptere. Lydplanke for rom opptil 120 kvadrat meter og skjermdeling over USB adapter er inkludert.

Lumens HDMI kamera

Legamaster SP-3700 Lydplanke

Inogeni DisplayLink Adapter

Inogeni Share 2

HDBaseT ekstender × 2

Phoenix Audio MT107-MXL

Phoenix Audio MT107-MXL er en perfekt enhet for små til medium møterom hvor bra lyd er viktig. Enheten er liten, men kommer med en stk Marshall Electronics bord mikrofon. Har inn og utganger for høyttalere eller skjerm i rom. Dette for at enhetens ekko kansellering skal fungerer ordentlig. Settes som standard i Windows og Skype.

6 på lager

Beskrivelse

Komplett møteromspakke for store møterom, inkluderer to trådløse mikrofoner kan, være omnidirektionale, retningsbestemte, mygg eller XLR adapter. Det medfølger et meget bra kamera som kobles på den fantastiske Inogeni Share 2 boksen under møtebordet. Det er faktisk støtte for 2 kameraer, eller et kamera og en annen HDMI kilde. Alt kan styres over RS-232 slik at det blir enkelt å bruke. I tillegg er det inkludert en lydplanke som er laget for rom opptil 120 kvadrat. Denne løsningen kan settes inn i store møterom og helt opp til auditorium. Meget enkel i bruk – en USB kabel inn i PC og brukeren får tilgang på lydløsningen, kamera og skjermdeling i rommet. Alt klart for å streames igjennom Skype for business eller annen PC software.

Kamera er fra Lumens – det er snakk om B20D modellen. Kameraet kobles på Inogeni Share 2 via DVI/HDMI. Dette gjør at du enkelt kan plassere kameraet langt unna og bare forlenge kamera signalet. Kamera har 5x optisk zoom, skulle ikke det være nok kan vi bytte kameraet til noe som passer bedre. Det er ferdige moduler til Crestron og AMX for styring.

Lydløsningen er levert av Revolabs, nå en del av Yamaha. Det er en trådløs sender som plasseres sammen med Inogeni Share 2 boksen. Også medfølger det to stk trådløse mikrofoner. Disse kan være 360 graders omnidirektionale, retningsbestemte, mygg eller XLR mikrofoner. Som standard levers det med to omnidirektionale mikrofoner men vi kan mikse dette etter behov og ønske uten tillegg.

Det leveres med en lydplanke fra Legamaster. Denne er laget for rom opptil 120 kvadrat meter – eller klasserom og små auditorium. Kobles rett på Inogeni Share 2 slik at den tar seg av ekko kanseleringen og får gjort lyd prosesseringen.

Vi har inkludert et DisplayLink adapter fra Inogeni i pakken. Det gjør at vi kan kjøre skjermdeling via løsningen. Det vil ikke være behov for å bruke HDMI kabel til pcen.

Inogeni Share 2 – hoved elementet i løsningen. Det er boksen som får alt til å spille sammen. Det er i denne alt kobles sammen slik at kunden kun får EN USB kabel å forholde seg til. Denne boksen plasseres oftest nærmest mulig hvor bruker vil stå med sin PC. Noen monterer den under møtebordet. Denne kan styres over RS-232 og IP. Det betyr at du enkelt kan programmere opp touchpaneler og lignende slik at du forenkler bruken enda mer for sluttkunden din.

Dette er den ultimate løsningen for store rom!