Vaddio Conferenceshot 10 USB

Vaddio Conferenceshot 10 er et høykvalitets kamera med HD oppløsning og PTZ for bruk i videokonferanse med eksepsjonell bildekvalitet, farge gjengivelse og fine detaljer.

Varenummer: 999-9990-001 Kategori: Stikkord: , , Brand:

Beskrivelse

Vaddio Conferenceshot 10 er et merkbart steg opp i kvalitet og ytelse fra alternative webkamera løsninger. Med mulighet for samtidig å hente ut en USB 3.0 og IP strøm gir det her kameraet integratører, forhandlere og sluttbrukere en av de mest fleksible og brukervennlig løsningene som finnes i dag.

Med den siste generasjons Exmor 1/2.8”, 2.38 Megapixel, Full HD (native 1080p/60) CMOS bilde sensor kombinert med ny ISP produserer kameraet levende og realistiske farger super raskt, krystall klart og har transparent auto-fokus og iris rutiner.

Vaddio Confereneceshot 10 USB har en ethernet prot for IÅ (H.264) streaming og en innebygget web server som gjør det mulig å kontrollere kameraet fra uansett nettleser fra uansett sted i verden over IP nettverk, samtidig som du kan se på RTSP formatet strøm med H.264 kompresjon. Med 74 graders vidvinkel og 10x Optisk zoom så er Vaddio Conferenceshot 10 USB et meget fleksibelt kamera for en rekke scenarior som små til medium møterom, klasserom i både bedrifter, helse- og statlige organisasjoner samt utdanning.

Manualer / Nedlastninger

Conferenceshot 10 USB tech spec – engelsk

Conferenceshot 10 USB A and E Spec – engelsk

Tegninger

Conferenceshot 10 USB Drawing – PDF

Conferenceshot 10 USB Drawing – CAD

Quick start guide og tilkoblings guide

Conferenceshot 10 USB Quick-Start guide – engelsk

Manualer

Conferenceshot 10 USB Itegrators Complete Guide – engelsk

Conferenceshot 10 USB Installation Guide – engelsk

Conferenceshot 10 USB Configuration and Administration Guide – engelsk

Conferenceshot 10 USB User Tasks – Engelsk

Software oppdateringer

Conferenceshot 10 usb Firmware Release Notes / Update Instructions Version 2.1.0 – engelsk

Conferenceshot 10 USB Firmware Update 2.1.0