Seemax 100″ lerret med motor, RS-232, IR og RF styring

Seemax motorisert 100″ lerret. Egenutviklet motor som sitter i selve valsen – unikt design som sikrer fasthet i lerretet. Er stille, jevn og stabil i bruk. Kan styres over RS-232, IR og RF. Stilrent utrykk og klassisk design. Passer til de fleste tak.

Varenummer: SBESW122HWM-1 Kategori: Stikkord: , , , , , Brand:

Beskrivelse

Seemax 100″ lerret er av solid konstruksjon. Farget i hvit pulverlakkert kasse som gir en klassisk og stilrent uttrykk. Monteres enkelt med spesialdesignet braketter som passer de fleste typer tak.

Motoren er en egenutviklet og sitter i selve valsen. Dette gir den en stabil, jevn men også stillegående bevegelse i lerretet. Valsen er unikt designet, den har en stor diameter som sikrer at lerretsduken beholder sin fasthet og ikke blir ujevn ved bruk.

Det er totalt 3 knapper på lerretet – samtidig så er det mulig å få tilgang til kontrollsystemer for denne modellen. Du kan bruke RS-232, IR eller RF styring for lerretet. Lerretet finnes i flere dimensjoner – dette er 100″eren. Skulle du ønske andre størrelser så ta kontakt med oss nederst.

Styring

Det er flere måter å styre lerret på. RS-232 er en populær måte hvor lerretet kan trigges av en projektor for eksempel. Det medfølger en enkel fjernkontroll og veggfeste for den.

Annen størrelse på lerret

Seemax skjema for annen størrelse