Vaddio AV Bridge

Vaddio AV Bridge gjør det enkelt å enkode, ta opp og streame ditt Audio og Video innhold igjennom de fleste PC applikasjoner eller direkte på nettverket ditt. Du vil ha en ordentlig digital gateway for opptak og streaming av blant annet gamle analoge løsninger.

1 på lager

Varenummer: 999-8210-001 Kategori: Stikkord: , , , , , , , Brand:

Beskrivelse

Vaddio AV Bridge gir integratører muligheten til å integrere software som Skype, Cisco Jabber, Microsoft Lync såvell som mange andre programmer inn i tradisjonelle AV Installasjoner. AV Bridge gir en digital USB gateway for å integrere PRO audio og video utstyr til en PC applikasjon.

Basert på UVC/UAC USB standarder, derfor behøves ingen spesielle drivere, og resulterer i sømløs bruk av AV i uansett applikasjon og hardware som støtter USB 2.0 AV. Uansett om du ønsker å bruke Skype videokonferanse eller har behov for ta opp en forelesning så vil AV Bridge gi deg USB tilkoblingen du behøver fra ditt AV System.

Vaddio AV Bridge støtter både balansert og ubalansert audio og kan bytte mellom HDMI, RGBHV, SD og HD video input. Video input kan være opp eller ned skallert etter behov. Output inkluderer USB 2.0 med HD UVC/UAC støtte eller IP for både kontrol og streaming med støtte for RTSP og HLS klienter.

Manualer / Nedlastninger

AV Bridge Tech Spec (PDF) 206k

Drawings

AV Bridge Drawing – PDF (PDF) 109k

AV Bridge Drawing – CAD (dwg) 1.05mb

Quick-Start Guides and Connection Diagrams

AV Bridge Quick-Start Guide (PDF) 1,021k

Manuals

AV Bridge Manual (PDF) 1.24mb

Product Interoperability

EasyUSB UC Interoperability FAQ (PDF) 2.40mb

EasyUSB IP Streaming Interoperability FAQ (PDF) 3.03mb

Software Updates

AV Bridge Firmware Update Instructions / Release Notes Version 2.1.3 (PDF) 396k

AV Bridge Firmware Update 2.1.3 (ZIP) 28.57mb