Yamaha er en av verdens største konsern. I Aviny distribuerer vi deres UC linje som består av en rekke produkter innenfor møterom og klasserom. Klikk på logoen til venstre for å se produktene eller les mer på Yamahas hjemmesider.

Konftel er en svensk produsent som i en årrekke har levert Norges mest populære konferansetelefoner for små, medium og store møterom. Deres produkter leveres med High Definition HD voice teknologi som støttes av mobiloperatører som Telenor og Telia. Klikk på logoen til høyre for å se produktene eller les mer på Konftels hjemmesider.

Phoenix Audio er et amerikansk selskap som har spesialisert seg på enkle og robuste audioløsninger for små til store møterom. De har produkter fra gode konferansetelefoner til vegghengte mikrofoner og miksere for mer profesjonelle installasjoner. Phoenix Audio er blitt et svært populært merke med deres Condor – en vegghengt mikrofonplanke med hele 15 mikrofoner som tar opp lyden i hele møterommet uten at du behøver noe på bordet. Klikk på logoen til venstre for å se produktene eller les mer på Phoenix hjemmesider.

Revolabs er et selskap kjent for å ha fokus på trådløs teknologi. Ekstremt populært ute i verden i store møterom, auditorium og klasserom. De pionerte i sin tid DECT baserte mikrofonsystemer og fordelene med dette er mange. Deres audiosystemer brukes i dag i alt fra rettsaler til avhørsrom, til større samlingssaler. Det som kjennetegner Revolabs audioutstyr er at det er meget stabilt, kryptert og fungerer i bygninger hvor mange mikrofoner er i bruk samtidig. Klikk på logoen til høyre for å se produktene eller les mer på Revolabs hjemmesider.

Yealink har blitt en av verdens største produsenter av IP telefoni og videokonferanse. De er et av få selskaper i verden som har IP telefonapparater som er Skype for Business sertifiserte. Deres produkter kjennetegnes med å være enkle å bruke, samt meget pålitelig. Klikk på logoen til venstre for å se produktene eller les mer på Yealink hjemmesider.

Lumens er et Taiwansk selskap som lager svært innovative PTZ kameraer. Deres styrke er teknologien de bruker, samtidig som de er svært prisgunstige. Dette er grunnen til at de er prefererte i både store og små installasjoner rundt om i Norge. De har levert en rekke kameraer til NTNU, UNN, UIT og en rekke andre store og små organisasjoner i Norge. Klikk på logoen til høyre for å se produktene eller les mer på Lumens hjemmesider.

Vaddio er en amerikansk produsent som i sin tid hadde hovedfokus på å enkelt styre AV produkter. Selskapet har opp gjennom årene jobbet tett med noen av verdens ledende på AV og har blitt et selskap som fokuserer på enkel montering, enkel styring og enkel bruk av avansert AV teknologi. Deres produkter er oftest brukt i auditorium, klasserom og større møterom hvor det stilles høye krav til teknologien bak. Klikk på logoen til venstre for å se produktene eller les mer på Vaddio hjemmesider.

Minrray er en kinesisk produsent av blant annet kameraer. Vi leverer USB 3.0 og USB 2.0 PTZ kameraer fra Minrray og bruker disse kameraene i installasjoner hvor pris er et avgjørende kriterie. Klikk på logoen til høyre for å se produktene eller les mer på Minrray hjemmesider.

Vivitek er en ledende produsent av projektorer. Selskapet har en meget stor produktlinje av prisvinnende digitale projektorer som inkluderer de siste innovasjonene og teknologiene som finnes. Produktlinjen består av projektorer for hjemmekino, utdanning, auditorium og møterom. Klikk på logoen til venstre for å se produktene eller les mer på Vivitek hjemmesider.

Legamaster er den visuelle delen av edding AG, en ledende produsent av høykvalitets markører og penner. I over 60 år har Legamaster fasilitert bruk av ny teknologi innen AV industrien. Selskapet har to fabrikker, en lokalisert i Europa og den andre i Sør-Amerika. Legamaster tilbyr sine forhandlere gjennomtenkte og smarte løsninger eksklusivt for bruk i profesjonelle visuelle miljø. Klikk på logoen til høyre for å se produktene eller les mer på Legamaster hjemmesider.

Inogeni er et kanadisk selskap som har spesialisert seg på å få videokilder over på USB. Dette er noe de har, er svært dyktige på og har blitt en av verdens største innen området. De er ofte preferert blant gamere pga. deres støtte for 4K.

I den senere tiden har Ingoeni lansert løsninger som kobler sammen all AV i klasserommet, møterommet eller i andre krevende situasjoner. Dette gjør de på en enkel måte uten at det går ut over brukervennligheten. Klikk på logoen til venstre for å se produktene eller les mer på Inogeni hjemmesider.

Hall Research har i mange år vært en leder innen design og produksjon av video over Catx, matrise switcher, skalering og automasjonsprodukter. Selskapet revolusjonerte bransjen med å finne opp Video over Cat5, eller Mini-Cat, og har siden blitt en av de største i AV bransjen på akkurat dette. Produktene deres brukes i dag innen alle industrier og i tusenvis av installasjoner over hele verden. Klikk på logoen til høyre for å se produktene eller les mer på Hall Research hjemmesider.

Spectralink er en dansk produsent av DECT og WiFi telefoniløsninger som har spesialisert seg innenfor helse, kontor og industri. De har i en årrekke vært verdensledende på sitt område og deres produkter er å finne i noen av norges største organisasjoner, samt mindre bedrifter med strenge krav til telefoniløsning. Klikk på logoen til venstre for å se produktene eller les mer på Spectralink hjemmesider.