Vår oppførsel på sosiale medier og de funksjonene vi bruker der starter nå å komme med i samhandlingsløsninger for selskaper og organisasjoner. Både nye selskaper og globale internett giganter kjemper nå om å få oss med på deres kommunikasjonsplattform. Det er utrolig mange nye ting som blir lansert, men uansett hvilke funksjoner som blir lansert så er behovet for god lyd en konstant.

Sosiale medier har påvirket vår arbeidsdag og nå får vi bare flere og flere verktøy som er påvirket av hvordan vi bruker sosiale medier i hverdagen. Sosiale medier har bidratt til at gamle satte hierarki blir brutt ned og forenkler kommunikasjon på tvers av geografiske grenser og på tvers av rollefunksjoner i selskaper.

Som en trend så er sosial samhandling et av de sterkest voksende konseptene i bedriftsverden nå i dag. En ny kultur for hvordan vi samarbeider har fått slått rot. Denne trenden har vokst ut av behovet for å arbeide raskere og mer effektivt, behovet for å utvikle og diskutere ideer kjapt innad teamet eller med andre samarbeids partnere. De fleste sosiale samhandlingsløsninger er designet for å gjøre det enkelt å holde styr på samtalene og tilhørende dokumenter, dette gjøres med god organisering og veldig gode søke funksjoner. De mest populære tjenestene har også god støtte for tale og video kommunikasjon. Under er et par eksempler.

Facebook`s samhandlings verktøy

Workplace er Facebook`s samhandlings verktøy for bedrifter og organisasjoner. Tjenesten virker på samme måte som en Facebook side med tråd-baserte samtaler, en chatte funksjon (enkelt å starte en samtale med tekst/tale/video), Like knapper og personlig profil sider. Grupper og Arrangementer funger også på samme måte som vi er vant til, dette gjør Workplace enkelt å bruke. I tillegg er det en funksjon som gjør at ansatte fra forskjellige selskaper kan arbeide sammen i en gruppe.

Teams i Office 365

Microsoft`s siste verktøy innen sosial samhandling heter Teams og kommer med Office 365 pakken. Teams er designet for små grupper, spesifikke prosjekter og er et komplementerende produkt til Yammer tjenesten som er for samhandling på større skala innad et selskap. Tjenesten har flere egenskaper enn Workplace, siden Skype for Business, med nåtidskommunikasjons tjenestene og flerpartsmøte muligheten, er fullt integrert i Teams for Office 365. I September 2017 annonserte Microsoft at Teams ville ta over for Skype for Business. Brukere av Skype for Business er ventet å migrere fra S4B til Teams på grunn av de nye funksjonene som Teams tilbyr som maskin læring, tenkende tjenester og talegjenkjenning – alle tjenester som kan forbedre møter.

Slack: E-post dreperen

Slack ble lansert i 2013 og ble raskt kalt for e-post dreperen da den erstatter e-post med nåtids teksting. Verktøyet er en enkel måte å kommunisere digitalt på, og lar deg hoppe in og ut av kanaler. Tjenesten blir ofte kalt for en flat tjeneste og gjør det enkelt å invitere folk på utsiden inn. De tilbyr en rekke tjenester for å koble seg til tredjeparts tjenester. For tale og video kan man for eksempel koble seg opp mot Google Hangouts, Skype eller Zoom. Slack har ekspandert deres tjenester til også å inkludere videokonferanse opptil 15 samtidig deltakere.

 Andre populære møte verktøy

Markedet for sosial samhandlings verktøy har eksplodert, og det finnes et utallig antall tjenester tilgjengelig. Et par andre tjenester som kan nevnes innen UCC (Unified Communications) er Cisco Spart, Avaya Zang Office/Space, Unify Circuit, Alcatel-Lucent Rainbow og Easymeeting.

En vanlig egenskap med disse tjenestene er at de er skybaserte tjenester. En fordel med dette er at det oftest tilbys en fleksibel abonnements løsning som kan skaleres etter behov og ønsker. I tillegg gjør det at kunder kan prøve tjenestene før de i det hele tatt må betale.

Lyd – fundamentet for et bra møte

Som vi allerede har konstatert, for nåtids kommunikasjon innen formen tale og video konferanse har en sentral rolle i nye sosiale samhandlingsløsninger. Det betyr at innkjøper, IT Administrator eller brukeren må planlegge for en god lydopplevelse i alle rom som disse løsningen brukes. Dette behøver ikke være dyrt eller komplisert.

Konftel forenkler denne jobben og virker som eksperten for lyd i alle denne typen rom og løsninger. Konftel`s OmniSound teknologi sørger for krystall-klar lyd når man både snakker og hører på.

 

De sosiale samhandlingsløsningene som er nevnt over har store fordel når de brukes med Konftel sine konferansetelefoner som kobles til direkte med USB til pc eller Blåtann for mobiler. Ta for eksempel en kjapp titt på enten Konftel Ego eller Konftel 55Wx.

Siden ting på arbeidsplassen må bli diskutert og bestemt akkurat nå, så er spontane møter vanskelig å erstatte, selv om det er med deltakere som er geografisk adskilte. Så lenge deltakere kan høre hverandre klart og tydelig vil dette faktisk bare øke produktiviteten og effektiviteten.

Konftel Ego

Konftel Ego – Personlig og brukes hvor som helst.

Konftel Ego er en personlig konferansetelefon. Den er kompakt og bærbar, og får lett plass inni kofferten, uansett hvor du skal. Til tross for sin størrelse, leverer Konftel Ego krystallklar lyd takket være unik OmniSound® lydteknologi. Den er ideell for et møte med et par kolleger i et av dine mindre konferanserom. Eller på et hotellrom mens du er borte fra kontoret. Hvis du er alene i rommet, er Konftel Ego et godt alternativ til et headset.

13 på lager

Varenummer: 910101081 Kategorier: , Stikkord: , , , Brand:

Beskrivelse

Konftel Ego fungerer sømløst med Skype for Business, Cisco Jabber, Avaya Communicator og andre konferanser verktøy. Den kobles enkelt til en PC via en USB-port eller til et nettbrett eller smarttelefon via Bluetooth. Dessuten har Konftel Ego støtte for ultrarask Bluetooth-paring gjennom NFC (near-Field Communication) og HD kvalitet samtaler. Med Bluetooth A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) kan du spille favorittmusikken din med overlegen lydkvalitet når møtet er ferdig. Den klare og attraktive LCD-skjerm lar deg se med et blikk hva som til enhver tid er aktiverte funskjoner. Dette er også vist med lysdioder som skinner i forskjellige farger. Konftel Ego har en headset port, og det innebygde batteriet gir deg muligheten til å bruke enheten selv uten USB strøm.

Velg ditt møtested

Konftel har utviklet produkter og løsninger for effektiv fjernmøter siden 1988. Måten vi driver og hvor vi holder våre møter har utviklet seg sammen med teknologiske fremskritt. Mobilitet er et stikkord i dag. Vi ønsker å være i stand til å delta på møter i andre steder enn bare det store konferanserommet. I dag kan møtene avholdes med alle i sitt eget kontor, i mindre møterom eller et komfortabelt hotell salong. Konftel har gjort dette enda enklere ved å designe et produkt som gjør at du kan bestemme hvor og hvordan du ønsker å møte.

Konftel Ego er kompatibel med Skype for Business, Mitel, Cisco og Avaya. I tillegg kan enten brukes fritt på alle Windows, Mac og Linux datamaskiner.

Egenskaper

Produkt nummer 910101081
EAN No. 7394001010773
INNHOLD I BOKSEN
Konferansetelefonen
USB kabel
Bæreveske
Quick guide
GENERELL DATA
135 mm
145 mm

Dimensjoner 145 x 135 x 32 mm / 5.71 x 5.31 x 1.26 in
Vekt 230 g / 8.11 oz
Display 1.77″ Colour LCD, 128x160 pixels
STRØM
USB Strøm og lader via USB
Batteri 1000 mAh Li-ion
Stand-by 72 timer (strøm fra batteri)
Sankketid 12 timer (strøm fra batteri)
TILKOBLINGER
Bluetooth
USB
Headset

USB Micro USB. For datamaskin tilkobling. (USB 2.0)
Bluetooth Bluetooth 4.0. Støtte for enkel parring via NFC (near-field communications) og støtter A2DP (advanced audio distribution profile).
Headset 3.5 mm telefon plug (TRS/TRRS).
AUDIO
Audio optimisering OmniSound®
Microfon To mikrofoner med Beamforming
Microfon dekning 360°
Frekvens brukt for musikk 50-24,000 Hz
Frekvens brukt for tale 50–7,000 Hz
Volum 90 dB SPL 0.5 m
MILJØ
Temp-icon.png
Temperatur 5°-40°C
Relativ luftfuktighet 20-80% kondensasjons fri
Anbefalt akustikk Reverberation periode 0.5 S Rt 60.
Bakgrunn støy < 45 dBA.
SAMSVARSERKLÆRING
GARANTI
2 års garanti

Manualer / Nedlastninger

Software oppgadering

Konftel Support Side – Ego

Support

Behøver du hjelp med dette produktet kan du ta kontakt med oss:

[recaptcha size:compact]