Alle vet at Phoenix Audio Condor er et revolusjonerende mikrofon planke designet for å få mest mulig vekk fra møtebordet. Du har kanskje allerede valgt Condor for akkurat den grunnen. Eller så passer den kanskje perfekt estetisk inn i ditt møterom. Det noen kanskje ikke vet er at plasseringen av Condor betyr mye. Selvfølgelig, de fleste vet at den kan bli installert fremst i rommet, men andre faktorer spiller også en rolle for hvor god lyd man får ut av en Phoenix Audio Condor. Følgende er en top 5 liste med ting som påvirker lydkvaliteten med en Condor.

1. Luft direkte på enheten

Pass på å ikke installer Phoenix Audio Condor for nært til ventiler eller vifter. Luftesystemet kan starte og stoppe når som helst og starter det mens du er i et møte kan det forringe lydkvaliteten. Selv om enheten har støyreduksjon så vil luft som blåses rett på Condor bli vanskelig å fjerne.

2. Plasser den i synslinje

Ikke plasser noe mellom deltakere i møtet og Condor. Produktet plukker opp lyd som kommer i bane mot Condor, og ikke lyd utenfor denne banen, dette kalles Beamforming. Condor vil fokuserer mikrofonene på en smal kjegle rundt lydkilden, dette for å redusere forstyrrende lyder og ekko. Derfor er det viktig at lydbanen ikke blir blokkert. Et eksempel er om det står et kamera eller en skjerm foran Condor, da vil man blokkere store mengder lyd fra å komme inn til Condor.

3. Unngå reflekterende flater

Hvis du kan, pass på å plassere Phoenix Audio Condor vekk fra reflekterende flater. Dette inkluderer glass, vinduer, metal bord osv. Condor sine mikrofon stråler vil sprette av disse typer material noe som vil føre til forringet lydkvalitet.

4. Pass på avstanden

Phoenix Audio Condor har en imponerende pick-up på opptil 10 meter. Dette er selvfølgelig et røft estimat, det avhenger av akustikken i rommet den plasseres. Uansett, kommer lydkilden fra lengre unna enn 10 meter så vil Condor starte å få utfordringer. Så lenge du plassere Condor slik at flest mulig lydkilder vil våre i anbefalt avstand så har du gjort alt du kan for å få så god suksess som mulig.

5. Sunn fornuft

Sist men ikke minst, bruk sunn fornuft. Ta en titt på rommet og velg den plassen som du føler passer best for å plukke opp mest mulig lyd. Hele ideen rundt Phoenix Audio Condor er å fjerne mest mulig fra møtebordet. Hold installasjon enkel og ikke overkompliser.

For mer informasjon om Phoenix Audio Condor se filmen under eller se på Condor produktsiden her!

Her er listen over alle produkter som Phoenix Audio har. Vi anbefaler å sjekke ut deres meget innovative miksere.