Phoenix Audio er et lyd teknologi selskap som har vært i rivende utvikling lenge. I det siste har de fått ny Administrerende Direktør. Forbindelse med det har de delt deres “Why” med oss i god Simen Sinek stil.

Deres Hvorfor!

Phoenix Audio Technologies tror på at høy kvalitets audio skal være enkelt å installere og enkelt å bruke. Ingen skal behøve å være en AV eller IT ekspert for å forstå hvordan integrere eller bruke produktene. De arbeider for å at gode audio løsninger skal være kompliserte på innsiden slik at de samtidig kan være enkle og fleksible på utsiden. For å perfeksjonere deres produkter så fokuserer selskapet kun på å levere audio sluttprodukter som kan bli brukt alene eller for å komplimentere andre løsninger. De designer og lager produkter som adresserer de raske forandringene i kommunikasjons trender, konferanse behovene og tilkoblings muligheter. Deres audio algoritmer skal forbedre kommunikasjons opplevelse og tillate folk til å snakke fritt og naturlig uten kompromiss i lydkvalitet. Phoenix Audio lager miksere og konferansetelefoner for små og store rom.

Vi har en rekke Phoenix Audio produkter både på lager og på vei inn. Deres innovative miksere er noe vi er stolte av å lansere nå i starten av 2018. Se deres produkter her!