Små møterom har bare blitt mer og mer populært på kontoret de siste årene og det har utviklet seg en ny møtekultur. Små møterom er plass effektive men gir også noen utfordringer. Nå i dag ønsker vi å være raske og effektive, men ofte så er ikke teknologien oppdatert til å møte dagens utfordringer i møterommet.

Små møterom ble den nye normalen for noen år siden, og ble utviklet som et tilskudd til åpne kontorlandskaper. Med åpne kontorlandskaper økte behovet for å ha rom som ansatte kunne trekke seg tilbake til og arbeidet uforstyrret sammen, holde raske møter og ta med kunder. Dette var noe som tidligere kunne gjøres på kontoret. Med åpne landskap så har bruken av møterommet eksplodert blant alle typer ansatte i åpne kontorlandskap.

Etterspørslene etter små møterom øker

Mange eksperter har konkludert med at trenden med mange små møteromrom vil fortsette å vokse, mye av dette er et resultat av at den nyeste generasjonen allerede er tilvendt å samarbeide i små grupper fra universitet og høyskolene. I tillegg så har våre arbeidsvaner forandret seg, mer spesialiserte individer hopper inn og ut av team etter behov, og folk jobber mer fra andre steder enn kontor lokalet. For at små møterom skal ha maks effekt må de være tilgjengelig til enhver tid og så enkel i bruk at alle kan bruke rommene hele tiden. Alt man skal gjøre i møterommet skal være å ta med PCen, finne et rom og starte arbeidet eller møtet.

Nye behov for samhandling

Det er nå flere millioner av små møterom rundt om i verden, men dessverre så er de færreste av møterommene utstyrt med dagens moderne hybride produkter. Som du vet, så er lyd den mest kritiske faktoren for et suksessrikt videomøte, pluss at løsningen må bestandig bare fungere. Små rom er laget for at du skal kunne være fleksibel og rask. Derfor er det viktig at alle som kommer inn i rommet umiddelbart kan bruke teknologien tilgjengelig, om man bruker USB tilkoblingen eller skal ringe via SIP, DECT eller annet.

Rask start og god lyd

Vi vet alle at det å kunne fatte en beslutning raskt er et større og større konkurransefortrinn i dagens globale marked. I den konteksten, så er det svært få ting som er raskere og mer effektivt enn en telefonkonferanse. For at det skal bli effektivt er det viktig at møtet kan startes raskt og enkelt, uansett om det er et stort møte i et velutrustet rom eller et lite møterom med en konferansetelefon.

Konftel 300IPx

Spør oss om pris

Konftel 300Mx

Spør oss om pris