En konferansetelefon kan spare mye tid og penger – og være enklere for møtedeltakere. Men velg en konferansetelefon med god lydkvalitet. Uten det risikerer du dyre misforståelser og irriterende avbrytninger i ditt møte.

En konferansetelefon skal senke stress i arbeidslivet og gjøre arbeidstakere mer effektive. Du vet hvordan det er, sjefen booker deg inn i et møte, så følger reisingen og ventetiden. På toget og flyet kan du teknisk sett arbeide, men det fungerer aldri like bra som ved skrivebordet. Det skal litt til for at det viktige møtet faktisk blir gjennomført – ikke bare i tid men også forberedelser. Med en konferansetelefon fra Konftel så kan du være i møtet enkelt og spontant, samtidig som du sparer tid og penger. Derfor kan fjernmøter generelt sett gi deg konkurransefortrinnet – raskere beslutningstid.

Tenk på lydkvalitet

Lydkvalitet er uten tvil det viktigste for et bra telefonmøte. Konftel`s konferansetelefoner er utstyrt med deres egen OmniSound lydteknologi som sikrer krystall-klar lyd, både for den som snakker og for den som hører på. Teknologien kombinerer sensitive mikrofoner med høyttalere and Full Dublex, hvor lyd i begge retninger kjøres uten å blitt klippet bort. Vanlige bordtelefoner har ikke denne funksjonen. Dårlig lyd i et møte gjør det vanskelig å holde konsentrasjon oppe og fører til unødvendig tretthet. I verste fall, så kan det føre til misforståelser som har finansielle konsekvenser.

Spar tid, penger og miljøet

Etter et møte via en konferansetelefon kan alle returnere til arbeid med en gang. Glem reise, taxi, venterom på flyplass eller andre irriterende ting som tar opp tiden og pengene dine. Som konsekvens kan telefonkonferanser gi deg mer fritid og et bedre arbeidsmiljø for dine kollegaer. Selvfølgelig, en annen fordel er at mindre reise betyr mindre klimagasser.

Raske og spontane møter

En konferansetelefon er perfekt for raske og spontane møter. Hvis for eksempel et problem dukker opp og en ekspert fra et annet sted må kalles inn vil dette være raskere hvis du bare kan ringe de opp å få de med i møtet.

Betaler for seg selv

En konferansetelefon er ikke et stort utlegg, den betales med en gang en av de ansatte erstatter en reise med en telefonkonferanse.

Konftel sine konferansetelefoner gir deg møter med krystall-klar lyd både for den som snakker og for den som hører på. En konferansetelefon er også det perfekte tilleggsutstyret å ha med på reiser. Fjernmøter sparer tid og penger samtidig som det hjelper spare miljøet på den skjøre planeten vår.

Konferansetelefon som gir deg total frihet

Kontel 300Mx gir deg muligheten til å ha telefonmøter hvor det passer deg best. Uten å måtte tenke på strømkabler eller nettverkstilkobling. Konferansetelefon kobler seg til det mobile nettverket og gir deg HD lydkvalitet. Samtidig som den også har USB tilkobling for Skype for Business eller andre applikasjoner.